Weerbericht:
Vooral in het noorden nog een bui, maar ook wat zon. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bekeuringen voor negeren geslotenverklaring Bergse Diepsluis

Toegevoegd: 11-04-2020, 22.39 uur
Bekeuringen voor negeren geslotenverklaring Bergse Diepsluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

THOLEN - Ondanks dat vrijdagavond bekend is gemaakt dat de Bergse Diepsluis bij Tholen dit Paasweekend gesloten zou zijn voor gemotoriseerd verkeer, heeft de politie toch bekeuringen uit moeten delen.

Voorzitter Jan Lonink van de Veiligheidsregio Zeeland besloot om tot sluiting over te gaan nadat in de afgelopen dagen sprake was van grote drukte op en rondom het strandje en de toegangswegen. Ook werden maatregelen zoals de 1.5 meter afstand houden niet nageleefd en was er sprake van asociaal verkeersgedrag.

Vanavond werden bij een controle op de geslotenverklaring bij de Bergse Diepsluis toch twee voertuigen aangetroffen. De politie heeft deze voertuigen voorzien van een bekeuring.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750