Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man probeert ander te wurgen in Sint-Jansteen

Toegevoegd: 12-04-2020, 08.47 uur
Man probeert ander te wurgen in Sint-Jansteen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-JANSTEEN - De politie heeft zaterdagmiddag een man aangehouden die even daarvoor een ander dusdanig in een wurggreep had genomen dat dringend medische zorg nodig was.

De politie ontving rond 14.45 uur een melding dat op de Puttingstraat in Sint-Jansteen een man werd aangevallen. Volgens de melder werd het slachtoffer vermoedelijk door een man in een wurggreep gehouden. De agenten troffen niemand aan, maar even later kwam een melding uit Hulst dat een man in medische nood was.

Hulpverleners gingen ter plekke in Hulst en het slachtoffer kreeg medische zorg. Hij deed aangifte van poging tot doodslag. Het slachtoffer en de verdachte zijn volgens de politie bekenden van elkaar. De politie spreekt van een incident in de relatiesfeer. De 29-jarige verdachte, is rond 16.30 in zijn woning in Sint-Jansteen aangehouden. Hij zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (12-4-2020 om 12:09)
Poging tot moord lijkt mij.
rini de jonge (12-4-2020 om 09:56)
hem in een nek klem zetten kijken dat hij dat ook zo lekker leuk vindt