Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Bezorger beroofd op Bossenburg Vlissingen

Toegevoegd: 12-04-2020, 08.51 uur
De politie vannacht op de Bossenburg in Vlissingen.
De politie vannacht op de Bossenburg in Vlissingen.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het incident op de Bossenburg in Vlissingen vannacht was inderdaad een beroving. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Een 36-jarige bezorger wilde rond 02.00 uur aan de Bossenburg nabij de Toutenburg een bestelling van levensmiddelen afgeven. “Op dat moment overvielen twee mannen hem. Ze dreigden met een taser en vluchtten met onder andere een mobiele telefoon, twee flessen (fris)drank en het geld dat het slachtoffer in zijn jaszak had”, zo vertelt de politie.

Agenten hebben na de melding de omgeving afgezocht, maar de daders zijn spoorloos verdwenen. Het onderzoek naar de beroving in de wijk Bossenburgh loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (12-4-2020 om 15:06)
Het WK overdrijven wordt pas in 2021 gehouden.
Mic (12-4-2020 om 13:46)
Wellicht moeten ze de afschuwelijke “beeldengroep” welke bij het stadhuis in Vlissingen staat , aan het begin van Bossenburg plaatsen , ter afschrikking
Johannes (12-4-2020 om 13:37)
Helemaal mee eens, grote teringbende in Vlissingen, ben zelf Vlissinger, geboren en getogen, maar wat een tokkie-stad is dat geworden, sinds de jaren 70/80 dankzij consorten van de PvdA helemaal afgegleden naar het afvalputje van Zeeland, alles wat geen doel had of iets kon toevoegen maar binnen of toelaten in Vlissingen, troetelbeleid. Zie of hoor van den Tillaar nu niet, wel toen er gescoord kon worden met de Marinierskazerne, je zal maar in het Middengebied, Scheldestraat, Bossenburg of Souburg wonen, gevolg van jaren wanbeleid en incompetent bestuur.
Avondklok voor Vlissingen (12-4-2020 om 11:42)
Het gaat weer lekker de laatste tijd daar in Vlissingen. Maar Vlissingen had zogenaamd geen geld voor orde en veiligheid met dat gat in hun hand bestuur dus geniet nu maar van het peperdure perrydokje, het opgesmuckte beeld van michieltje en die afgesloten asoboelevard waar vlissingen wel genoeg geld voor had. Persoonlijk gaan bij mij de gedachten uit aan de normale burger die daar toevallig ook woont maar die ligt te trillen in zijn bed van de zware explosies en de haast dagelijkse criminele geweldsincidenten, maar duidelijk zijn die niet in gedachten bij de vlissingse politiek die alleen maar aan miljoenen compensatie wil denken om dat gat in hun hand van incompetent wanbestuur te verdoezelen. Vlissingen is voorlopig weer een no go area
Cookie-instellingen beheren