Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop bij oprit A58 ‘s-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 12-04-2020, 14.06 uur - Update: 12-04-2020, 15.44 uur
Door: Roland de Jong & Tim Koster

S-HEER ARENDSKERKE - De hulpdiensten zijn zondag aan het begin van de middag opgeroepen voor een verkeersongeval op de A58 bij ‘s-Heer Arendskerke.


Het ongeluk gebeurde rond 12.40 uur tussen Arnemuiden en Heinkenszand, vlakbij knooppunt Stelleplas. Een personenauto die vanaf de Sloeweg (N62) de oprit van de A58 richting Goes op reed, belandde door een vermoedelijk technisch mankement naast de weg. Het voertuig kwam op zijn kop tot silstand. De inzittenden, een 72-jarige man en een 64-jarige vrouw uit Terneuzen, konden zelf de auto verlaten.

Na de melding werd naast de politie en de ambulancedienst ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Er werden brandweerwagens opgeroepen van de posten Arnemuiden en Heinkenszand. Voor zover bekend was de inzet van de brandweer uiteindelijk niet nodig. Een toegesnelde ambulance heeft de betrokken personen, die door het ongeluk licht letsel opliepen, onderzocht. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om te takelen. Rijkswaterstaat heeft ten tijde van het ongeval en de bering een rijstrook afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie77 (12-4-2020 om 17:30)
Er mist duidelijk een achterwiel, dus kennelijk heeft iemand vergeten de bouten vast te draaien...
Cookie-instellingen beheren