Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mogelijk alcohol in spel bij ongeluk Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 12-04-2020, 17.54 uur
De bestuurder van de auto werd aangehouden.
De bestuurder van de auto werd aangehouden.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Een automobilist is zondagmiddag tegen de schutting van een nieuwbouwwoning aan de Henri Dunantstraat in Sint-Maartensdijk gereden.

De melding van het ongeluk kwam even voor half vijf binnen bij de hulpdiensten. Een ambulance en meerdere politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulanceteam heeft de automobilist onderzocht maar de persoon bleek niet gewond te zijn geraakt.

De politie heeft de bestuurder van de auto aangehouden omdat wordt vermoed dat deze teveel had gedronken. Agenten zullen op het politiebureau onderzoeken of de bestuurder daadwerkelijk teveel alcohol op had. Een politieagent heeft de auto uit het perkje gereden en in een parkeervak geparkeerd. Het voertuig hoefde niet getakeld te worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750