Weerbericht:
Zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Handhavers steken stokje voor overnachting

Toegevoegd: 13-04-2020, 09.51 uur
Handhavers steken stokje voor overnachting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Handhavers van de Gemeente Schouwen-Duiveland hebben gisteravond twee personen bekeurd die wilden overnachten in hun tweede woning.

Volgens de handhavers was het duo ruim na het gestelde tijdstip nog aan het recreëren. Beide personen wilden hier ook gaan overnachten terwijl dat volgens de noodverordening niet is toegestaan.

Beide personen werden bekeurd en de Officier van Justitie zal de hoogte van de boete bepalen.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annet (15-4-2020 om 03:09)
Nu ze zo goed at handhaven zijn , laten ze dan meteen die bazen van honden aanpakken die die vieze drollen van hun honden overal laten liggen , wie weet wat voor ziektes daar weer van kunnen komen