Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt voor afsteken zwaar vuurwerk

Toegevoegd: 13-04-2020, 13.43 uur
Man opgepakt voor afsteken zwaar vuurwerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De politie heeft zondag aan het einde van de middag een 36-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden voor het afsteken van zwaar vuurwerk.

Agenten reden rond 17.10 uur op de Bermweg in Oost-Souburg toen ze een harde knal hoorde. Op de Stuart Makkersstraat zagen ze dat een man zwaar vuurwerk afstak en de achtervolging werd ingezet. Onderweg gooide de verachte vuurwerk weg. Op de Padweg kon de man worden gearresteerd.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Vanwege medische klachten heeft een GGD-arts hem onderzocht. Hij mocht het cellencomplex rond 22.10 uur verlaten en wordt op een later moment verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn vuurwerk is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (13-4-2020 om 19:49)
Nú nog?!! Wat is er leuk aan?? Überhaupt mag het niet meer, ook niet met oud en nieuw. Blij mee. Er is geen lol aan die knallen...