Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ook 3D-aangifte op politiebureau in Goes

Toegevoegd: 14-04-2020, 11.33 uur
In het 3D-aangifteloket doet de aangever via een beeldscherm aangifte.
In het 3D-aangifteloket doet de aangever via een beeldscherm aangifte.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Vanaf vandaag is het mogelijk om op het politiebureau in Goes een zogeheten 3D-aangifte te doen. Eerder werd dit al mogelijk gemaakt op de bureaus in Terneuzen en Vlissingen.

In het 3D-aangifteloket doet de aangever via een beeldscherm in persoon aangifte bij een politiemedewerker die op een andere locatie zit. Deze medewerker opent op afstand de deur, zet het scherm aan en maakt de aangifte op. Met een camera kan ook een legitimatiebewijs worden gescand. De aangifte wordt later thuis gestuurd.

Slachtoffers van een misdrijf kunnen via 0900-8844 een afspraak maken om aangifte via de telefoon of via het 3D aangifteloket te doen. Het loket op het bureau aan de Valckeslotlaan 6 in Goes is tussen 08.00 en 22.00 uur beschikbaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750