Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vijf jongeren beboet voor samenscholen

Toegevoegd: 14-04-2020, 11.36 uur
Vijf jongeren beboet voor samenscholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland hebben op Tweede Paasdag verschillende jongeren bekeurd vanwege het overtreden van de samenscholingsregel.

De buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente troffen in het centrum van Zierikzee een groepje van vijf jongeren aan. “Deze jongeren zaten te dicht bij elkaar en hielden zich niet aan de geldende regels”, zo zeggen de Schouwse handhavers.

De vijf kregen allemaal een bekeuring vanwege het overtreden van de coronaregels uit de Zeeuwse noodverordening.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750