Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt tegen bloembak bij MediaMarkt Middelburg

Toegevoegd: 14-04-2020, 12.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een personenauto is vanochtend in Middelburg tegen één van de betonnen bloembakken bij de MediaMarkt in Middelburg gereden.


Het eenzijdige ongeval bij de elektronicazaak aan de Mortiereboulevard gebeurde rond 11.00 uur. Voor de bestuurster van de auto werd een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen. Een ambulancemedewerker in overall en persoonlijke beschermingsmiddelen verleende eerste hulp. Mogelijk was er sprake van een onwelwording.

De vrouw is vervolgens met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (15-4-2020 om 07:34)
Ik zie wel wat nadelen van het rijden in een moderne plastic auto. Een flinke stalen bumber die tegen een stootje kan is er niet meer bij. Beterschap voor de bestuurster
Cdr (15-4-2020 om 07:29)
@TN betuigd van weinig kennis en kortzichtigheid. Een intelligent veiligheidssysteem word pas ingeschakeld bij snelheden boven de 30km per uur. Op deze parkeerplaats rij je normaal gesproken zachter... bij een all risk verzekering word de schade vanzelfsprekend gewoon gedekt.
Tj (14-4-2020 om 18:59)
@TN'r fijn dat u met zoveel vragen komt maar zelf geen idee en inzicht heeft over wat er is gebeurt. Het is hier een vrij land maar domweg speculeren is ook een kunst. Misschien dit en waarom dat? U heeft een moderne auto dus u weet het op voorhand al beter ?
Mar (14-4-2020 om 16:40)
TN uw reactie toont geen erg gevoel voor medeleven.
Zeeuw (14-4-2020 om 15:29)
Wat is dat voor reactie ? Misschien is het een gezonde vrouw en kreeg ze uit het niets een beroerte . Ik ben ook ooit uit het niets flauwgevallen. Heb eens respect voor de medemens en plaats niet zomaar beschuldigingen
Quasimoto (14-4-2020 om 15:19)
@TN'r Uit uw bericht spreekt weinig medemenselijkheid. U trekt conclusies zonder de feiten te kennen. Uw ongevoelige reacties voortaan graag achterwege laten.
Cookie-instellingen beheren