Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Auto rijdt tegen bloembak bij MediaMarkt Middelburg

Toegevoegd: 14-04-2020, 12.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een personenauto is vanochtend in Middelburg tegen één van de betonnen bloembakken bij de MediaMarkt in Middelburg gereden.


Het eenzijdige ongeval bij de elektronicazaak aan de Mortiereboulevard gebeurde rond 11.00 uur. Voor de bestuurster van de auto werd een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen. Een ambulancemedewerker in overall en persoonlijke beschermingsmiddelen verleende eerste hulp. Mogelijk was er sprake van een onwelwording.

De vrouw is vervolgens met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Hopjes (16-4-2020 om 11:01)
TN'r lijdt denk ik aan het 'mean world syndrome', net als sommige andere mensen op deze website. Vergeet niet dat HVZeeland enkel berichten plaatst over dingen die zijn misgegaan, niet over alle dingen die wel goed zijn gegaan, ongelukken die niet zijn gebeurd, branden die niet zijn ontstaan, enzovoorts.
varkentje (16-4-2020 om 08:38)
Marco, Heb een grote verrassing voor u, onder de kunststof bumper zit ook een stalen bumper, voetganger veiligheid is ook belangrijk. Dus mocht u ooit worden aangereden dan is het te hopen dat het geen W123 is bijv... Een paar jr geleden werden we van achter aangereden door iemand die geen automaat gewend was, foutje ja zonde maar dat kan iedereen overkomen.
Ikke (15-4-2020 om 22:39)
Misschien gewoon een momentje niet opgelet. Tja niet leuk maar zoiets kan gebeuren.
henk D (15-4-2020 om 20:15)
Die burger staat er ook wel heel kort op! dat is zeker geen 1.5 meter afstand.
Cin (15-4-2020 om 18:08)
Iedereen zijn rijbewijs maar inleveren denk ik, behalve die van TN'r, die kan en weet alles.
Biggetje (15-4-2020 om 09:12)
TN,r Misschien moet u eens gaan praten met een psycholoog. De reacties die er door u geplaatst worden zijn ALTIJD heel negatief. Hij kan misschien zorgen dat de wereld er voor u wat vrolijker uitziet.
Cookie-instellingen beheren