Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Lonink beantwoordt live vragen over coronavirus

Toegevoegd: 14-04-2020, 17.56 uur
De livestream is te vinden op de Facebook pagina van ZeelandVeilig.
De livestream is te vinden op de Facebook pagina van ZeelandVeilig.
© Foto: ZeelandVeilig
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De Veiligheidsregio Zeeland beantwoord morgen in een livestream op Facebook vragen over de Zeeuwse aanpak van het coronavirus.

Voorzitter van de VRZ Jan Lonink zal tussen half vier en vier uur live antwoord geven op vragen van inwoners uit Zeeland. De livestream is te vinden op de Facebook pagina van ZeelandVeilig.

Vragen kunnen worden gemaild naar zeelandveilig@vrzeeland.nl of live gesteld worden in de comments tijdens de uitzending.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750