Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten (mot)regen. Morgen overal regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste botst tegen lantaarnpaal in Hulst

Toegevoegd: 15-04-2020, 16.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een bestuurster van een personenauto is vanmiddag in Hulst tegen een lantaarnpaal gebotst. Volgens de politie werd de vrouw onwel.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 14.10 uur plaats op de Koolstraat. De vrouw raakte van de weg, reeds een lantaarnpaal omver en kwam tegen de volgende lantaarnpaal tot stilstand.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de vrouw naar het ziekenhuis te brengen. Haar auto raakte zwaar beschadigd en is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.A. oosterling (15-4-2020 om 20:49)
Beste, Als ik het goed kan zien, dat zie ik achter de politie auto geen gevarendriehoek staan, had wel zo veilig geweest voor het andere verkeer ! Met vriendelijke groet.