Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Persoon gaat door het lint, politie brengt hem thuis

Toegevoegd: 16-04-2020, 09.10 uur
Persoon gaat door het lint, politie brengt hem thuis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft woensdagavond in de gemeente Hulst iemand van straat gehaald die even daarvoor helemaal door het lint was gegaan.

Bij de politie kwam rond 21.50 uur een melding binnen dat iemand op straat helemaal aan het flippen was. Ter plekke bleek het om een man te gaan waarmee agenten eerder die middag al gesproken hadden. "Hij was toen erg vrolijk maar bleek zijn liefdesverdriet te hebben verdronken met teveel bier", zo schrijft de politie op Instagram.

De politiemensen hebben de man teruggebracht naar zijn woning. Ze hebben hem verzocht daar zijn roes uit te slapen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (16-4-2020 om 09:35)
Tijdens de corona komen wel heel veel onvolwassen mensen boven drijven. Normaal doen is moeilijk geloof ik, pak jezelf bij elkaar en kijk verder dan je neus lang is.