Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbeslagname bij huiszoeking Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2020, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een met zeker acht camera's bewaakte hoekwoning aan de Wijdaustraat in Middelburg heeft de politie donderdagochtend huiszoeking gedaan in het kader van een lopend recherche-onderzoek.


In de rijtjeswoning in de wijk Dauwendaele werden diverse goederen in beslag genomen. Deze zijn in zakken naar een politiebusje gebracht en vervolgens meegenomen voor nader onderzoek. Politiemensen brachten ook diverse ordners naar buiten. Vermoedelijk is dus ook administratie in beslag genomen.

Bij het onderzoek wordt samengewerkt door de douane en de politie. Meer details zijn nog niet bekend. De politie kon ook vanmiddag nog altijd geen nadere details over de zaak verschaffen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ronald janse (17-4-2020 om 07:52)
zo te zien wordt er ook geen 1,5mtr afstand gehouden
Niet normaal (17-4-2020 om 00:34)
Logisch dat mensen camera’s hebben hangen nadat er een ernstige inbraak heeft plaats gevonden als je kinderen hebt staat hun veiligheid voorop typisch dat mensen altijd een vooroordeel klaar hebben liggen!!!!!
Pieter (16-4-2020 om 19:28)
@Drica Indd mensen hebben camera’s hangen voor hun veiligheidsgevoel meestal 2a4 stuks zoals op het filmpje te zien hanger er hier iets meer dan zie je alleen de voorkant hoeveel zullen er vanachteren nog hangen plus als mensen camera’s hangen zijn het kleintjes en niet ban die grote mensen met zoveel camera’s doen dingen wat niet legaal zijn blijkt wel anders hang er niet op elke hoek van het huis een camera
Douwe dabert (16-4-2020 om 18:27)
@Drica, dat snap ik maar zoveel en zulk soort camera's is niet normaal, half dauwendale kan je zo filmen. Lekker voor omwonenden om constant in de gaten te worden gehouden. Lig je lekker te zonnen met een gluurder achter de rolluiken. Je kan er maar opgewonden van raken Drica.
Moeder (16-4-2020 om 17:07)
Ik zag het filmpje: der werd niet echt afstand gehouden... Moeilijk ook, in de hitte van de “strijd”.. Maar goed dat het aangepakt wordt, wat het dan ook precies moge zijn, pluis is het niet
Drica (16-4-2020 om 16:28)
@Douwe sommigen hebben een camera ivm hun veiligheidsgevoel
Cookie-instellingen beheren