Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Inbeslagname bij huiszoeking Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2020, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een met zeker acht camera's bewaakte hoekwoning aan de Wijdaustraat in Middelburg heeft de politie donderdagochtend huiszoeking gedaan in het kader van een lopend recherche-onderzoek.


In de rijtjeswoning in de wijk Dauwendaele werden diverse goederen in beslag genomen. Deze zijn in zakken naar een politiebusje gebracht en vervolgens meegenomen voor nader onderzoek. Politiemensen brachten ook diverse ordners naar buiten. Vermoedelijk is dus ook administratie in beslag genomen.

Bij het onderzoek wordt samengewerkt door de douane en de politie. Meer details zijn nog niet bekend. De politie kon ook vanmiddag nog altijd geen nadere details over de zaak verschaffen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rb (20-4-2020 om 09:49)
Klopt dat beslist Tom niet dat heeft onze minister president besloten, en iedereen heeft zich er aan te houden, dus ook de politie. Vind zelfs dat hun het goede voorbeeld hebben te geven..
Arthur (19-4-2020 om 21:46)
Dauwendaele zeker, waar een hoop ''nette'' burgers wonen die héél hard werken...
rini de jonge (17-4-2020 om 17:57)
tom dat beslis jij niet dat agenten afstand moeten houden
Tom (17-4-2020 om 14:44)
Wel jammer dat de agenten niet 1,5 meter afstand houden van elkaar. Allemaal een boete geven van 400€
Farmaindustriekapot (17-4-2020 om 11:36)
(Camera's hangen er natuurlijk niet zomaar. Als je niets te vrezen hebt heb je die niet nodig. Je zal er maar weer naast wonen.) .. Precies ja maar als de overheid die tegenwoordig afsluiterd via de 'tv als je met je vrouw ligt te ketsen er weer een paar op hangt onder het mom van een sleepwet is het allemaal geen probleem
IkWeetHetHetBest (17-4-2020 om 08:34)
Wat een conclusies weer. Camera's en rolluiken, oftewel er is iets niet pluis. Oh wat ik vergeet, deze camera's en rolluiken zijn te bestellen bij degene die daar woont. En omdat een ieder toch weet hoe het zit, zijn de contactgegevens ook bekend, toch ?
Cookie-instellingen beheren