Weerbericht:
Regen, later buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 13 km

Auto's weggesleept na botsing in Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2020, 17.31 uur
Kuzee heeft de beide betrokken voertuigen getakeld.
Kuzee heeft de beide betrokken voertuigen getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee auto’s zijn donderdagmiddag getakeld na een verkeersongeluk op het Molenwater in Middelburg. Één persoon raakte lichtgewond.


Bij de kruising met het Noordbolwerk kwamen rond 16.00 uur een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. Vervolgens werden zowel de ambulancedienst, de politie en de Koninklijke Marechaussee ter plekke gestuurd. De ambulancemedewerkers hebben één persoon onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

​Door de klap had de personenauto een lekke voorband. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de beide voertuigen getakeld. Een deel van het Molenwater was vanwege het ongeluk drie kwartier gestremd.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren