Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Personeel ZorgSaam-ziekenhuis toegezongen

Toegevoegd: 16-04-2020, 20.03 uur
Foto 32 van 35

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boter bij vis (22-4-2020 om 12:29)
Waar blijft die dikke beloning van het kabinet !!
Uitbuiting (17-4-2020 om 09:16)
Een mooi gebaar. Maar zou minister Hugo de Jong zijn belofte waar willen maken dat hij en zijn kornuit rutte de salarissen voor zorgpersoneel omhoog zouden gooien ? dat zat toch dik in orde volgens hugo ? Waar blijft dat dan ? Kom op met dat geld ouwe vrek ! En waar blijven die beloofde mondkapjes en beschermingsmiddelen die ook beloofd waren ? Gewoon keiharde leugens.
Wim (17-4-2020 om 07:37)
Wat deze mensen doen in de genoemde ziekenhuizen wat de virus betreft doen is met geen pen te beschrijven, hier zijn geen woorden voor wat die mensen daar meemaken is niet voor te stellen wat een buitengewone prestige die ze daar geven wat moeten wij daar dankbaar voor zijn.
F.Jansen (17-4-2020 om 04:23)
Mooi om dit filmpje te zien, emotioneel, maar o,,,,,,wat een mooi gebaar naar de medewerkers in de zorg.! Organisatoren en deelnemers van deze actie,,,,,mijn welverdiende complimenten. Ook het zorgpersoneel,,,,,,heel veel dank, respect en waardering voor alles. Het zijn zware tijden voor jullie, maar zoals jullie kunnen zien staan,,,,, we ACHTER jullie. HOU VOL,,,,alleen samen kunnen we dit verschrikkelijke virus de kop in drukken.
Cookie-instellingen beheren