Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Uitslaande brand Vlissingen, woning onbewoonbaar

Toegevoegd: 16-04-2020, 21.32 uur - Update: 16-04-2020, 22.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een woning aan de Irislaan in Vlissingen heeft vanavond een felle uitslaande brand gewoed. De woning is tijdelijk onbewoonbaar verklaard. Niemand raakte gewond.


Het vuur werd rond 21.20 uur ontdekt op de bovenverdieping van het rijtjeshuis. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit de woning. Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. Even voor 22.00 uur gaf de brandweer het sein 'brand meester'. De schade is fors en Stichting Salvage is dan ook opgeroepen om de bewoners te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

Bij de brand raakte niemand gewond. De bewoners konden de woning op tijd verlaten. In de naastgelegen woningen is rook- en roetschade ontstaan. De brandweer ventileert deze woningen en voert metingen uit voordat de bewoners terug kunnen keren. Er wordt nog enige tijd nageblust. Naar de oorzaak van de brand zal later onderzoek worden gedaan. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren