Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij botsing op A58 Rilland

Toegevoegd: 17-04-2020, 12.41 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een motorrijder is vrijdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een botsing op de A58 ter hoogte van Rilland, net voorbij verzorgingsplaats ’t Scheld.


De motorrijder kwam rond 11.20 uur op de rijbaan richting Vlissingen in botsing met een personenauto. Passanten schoten te hulp en waarschuwden de politie, Rijkswaterstaat en de ambulancedienst. De gewonde motorrijder is volgens de politie naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

Bergingsbedrijf Van Eijck uit Rilland heeft zowel de motor als de personenauto getakeld en afgevoerd. Eén rijbaan was vanwege het ongeluk tijdelijk afgesloten. Dit zorgde voor licht oponthoud. Na een uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (18-4-2020 om 15:33)
@ hallo zeg Waarom reageer je dan ???
Hallo zeg (18-4-2020 om 08:34)
En weer een aanrijding waarbij een auto van een detacheringsbureau betrokken is.... Ik zeg verder niks
Mijn mening (17-4-2020 om 19:14)
Laat het gezeur maar beginnen dat motorrijden nu niet zou kunnen, totale onzin noem ik dat. Ik lees vandaag 2 ongevallen met fietsers dus zou dat ook niet meer mogen.