Weerbericht:
Komende nacht en zondagochtend regen. Vooral langs de kust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (12) op gewelddadige wijze beroofd

Toegevoegd: 17-04-2020, 14.42 uur - Update: 17-04-2020, 15.31 uur
Jongen (12) op gewelddadige wijze beroofd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Een 12-jarige jongen is donderdagmiddag op de Margrietstraat in Oosterland door twee jongemannen op gewelddadige wijze beroofd. Dat meldt de politie.


De jongen werd bij de beroving, die rond 16.00 uur plaatsvond, geschopt en geslagen, zo zegt de politie. De daders vluchtten op een scooter in de richting van Nieuwerkerk. Ze namen geld van de jongen mee. Het slachtoffer is donderdagavond voor onderzoek naar een huisartsenpost gegaan. Hij heeft vrijdagochtend op het politiebureau aangifte gedaan.

De politie onderzoekt de straatroof en heeft van enkele mensen een verklaring opgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (17-4-2020 om 19:48)
Wat moet dat 12 jarige jongen daar nu tegen beginnen beroofd en flink door twee oudere mishandelt wat zijn er toch veel van zulke schoften die zo laf zijn, laten we hopen en wensen dat ze gepakt worden en der straf niet ontgaan, bij deze mijn lieve jongen van 12 jaar van harte beterschap en hopende dat er niets van over zal houden.