Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, vanaf vrijdagochtend van het zuiden uit droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner botst met busje Wrangeweg Goes

Toegevoegd: 17-04-2020, 15.20 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een wielrenner is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een personenbusje. Dat gebeurde op de Wrangeweg in Goes.


Het ongeval vond rond 14.00 uur plaats bij de T-splitsing met de Spaanweg. Ambulancemedewerkers spoedden zich ter plekke om de gewonde wielrenner te behandelen. Na onderzoek werd de man voor verder onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De bestuurder van het personenbusje heeft ter plekke bij agenten een verklaring afgelegd over de aanrijding. Van zijn voertuig raakte de linker buitenspiegel los. De fiets van de wielrenner raakte zwaar beschadigd. Rond 15.00 uur kon de automobilist zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (17-4-2020 om 15:53)
Weer een die denkt dat het een goed idee is om te gaan sporten op de openbare weg met een koersfiets. Wanneer wordt dit eens aan banden gelegd? Voorts gelden er veiligheidsvoorschriften voor fietsen op de openbare weg, zoals een 30 cm wit achterspatbord, verlichting, bel en deugdelijke banden waaraan deze koersfietsen niet voldoen. Verbieden en beboeten.