Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie stuit op illegale nachtrecreatie na tip stroperij

Toegevoegd: 18-04-2020, 08.53 uur
Politie stuit op illegale nachtrecreatie na tip stroperij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Na een melding van mogelijke stroperij is de politie vannacht in een natuurgebied tussen Wissenkerke en Colijnsplaat op illegale nachtrecreatie gestuit.


Agenten gingen poolshoogte nemen bij de Inlaag 's-Gravenhoek bij de Emelissedijk nadat was gemeld dat hier mogelijk stropersactiviteiten plaatsvonden. Ter plekke bleek dat er werd gevist in water waarin dat niet is toegestaan. Ook bleek er in strijd met de noodverordening illegaal te worden gerecreëerd. Ter plekke was namelijk een tentje opgezet. De politie heeft de overtreder beboet.

Bij de Inlaag 's-Gravenhoek broeden volgens het Zeeuws Landschap onder meer 100 tot 150 paar visdieven, kokmeeuwen en enkele geoorde futen. Voor de vogels zijn speciale eilandjes aangelegd.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren