Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (23) aangehouden voor meerdere strafbare feiten

Toegevoegd: 20-04-2020, 18.00 uur
Vrouw (23) aangehouden voor meerdere strafbare feiten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

GOES - Een 23-jarige vrouw uit Goes is maandag rond 13.30 uur in Kattendijke aangehouden door de politie. De vrouw wordt verdacht van meerdere strafbare feiten.


In de nacht van zondag op maandag gooide de vrouw rond 01.00 uur de ramen van een woning in in Goes. Bij een woninginbraak in Goes zou de vrouw vervolgens een auto gestolen hebben waarmee ze naar Hoogerheide is gereden. Op de Reimerswaalsweg in Hoogerheide reed de vrouw rond 07.45 uur achterop een auto. De bestuurder van het voertuig, een 28-jarige man uit Krabbendijke, stapte uit. De vrouw, die niet in het bezit was van een rijbewijs, ging er meteen vandoor en raakte hierbij de 28-jarige man. De man heeft hierdoor verwondingen opgelopen.

De politie heeft gesproken met getuigen en een onderzoek ingesteld. De politie verdenkt de vrouw momenteel van drie strafbare feiten. Het is mogelijk dat de vrouw nog meer strafbare feiten heeft gepleegd. Volgens de politie zijn vandaag in ’s-Gravenpolder geparkeerde auto’s geraakt. Daarvan werd wel melding gemaakt, maar de politie heeft geen aangiftes ontvangen.

Benadeelden worden verzocht om via 0900-8844 met de politie in Goes contact op te nemen


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (21-4-2020 om 13:32)
die "dame" heeft echt een mooie" nacht gehad. over het waarom en hoezo wil ik niets zeggen--ik ken die dame niet en gissen naar het waarom mogen anderen doen. sterkte voor wie schade heeft.
@ J Vp (21-4-2020 om 10:35)
Weet niet in wat voor milieu u leeft, maar ik heb in al die jaren Vlissingen, nog nooit een moeder zien blowen achter het stuur, met kinderen op de achterbank. En die cijfers? Totaal uit de lucht gegrepen en nergens op gebaseerd. Je hele drugs verhaal slaat ook kant noch wal, en doet ook totaal niet te zake.
Wim (21-4-2020 om 07:32)
Wat een grote misdadiger en dan als vrouw die nog al wat op der geweten heeft die nergens vies van is zowel drank als drugs, meid wat moer er van jouw terecht komen laten we hopen dat je verstand gaat inzien waar je met bezig ben.
J v P (20-4-2020 om 18:58)
Ja ook vrouwen doen criminele shit ! Als je dat hardop zegt gelooft niemand je want dat doen alleen maar stoute jongens hey, ziehier ! Je wil niet weten hoeveel meiden drugs gebruiken ook en ik schat zelf dat er alleen al in Vlissingen zo'n 500 meiden auto of scooter rijden die drugs gebruiken en zelfs ook dealen... Klinkt negatief maar helaas is dat toch echt de waarheid.. Je ziet ze soms gewoon blowen achter stuur met de kinderen op de achterbank... Ook dat is helaas echt waar...Lijkt wel of de wereld draait om geld, drugs en foute mannen voor die meiden tegenwoordig.. Ze eindigen allemaal als single mama bij Orionis in de bijstand
Cookie-instellingen beheren