Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 71 km

RIVM waarschuwt voor vals NL-Alert

Toegevoegd: 20-04-2020, 18.10 uur
Het valse bericht dat vanmorgen is verspreid.
Het valse bericht dat vanmorgen is verspreid.
© Foto: RIVM
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) waarschuwt voor een vals NL-Alert bericht dat maandagmorgen is verzonden.


In het bericht staat dat het RIVM in verband met het coronavirus een beperkt aantal zorgpakketten aan zou bieden. Deze zouden aangeschaft kunnen worden via een link die in het SMS bericht staat. Het RIVM laat weten dat het bericht niet van de instantie afkomstig is en waarschuwt mensen niet op de link te klikken.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@weg (21-4-2020 om 10:31)
Een totaal niet onderbouwde of ter zake doende reactie, wat zou in uw ogen dan goed zijn? Hoe zou u het probleem van deze SMS bom aanpakken dan?
Henk Hopjes (21-4-2020 om 08:56)
@WEG !: de overheid heeft hier NIKS mee te maken, dit is gewoon een sms van een of andere oplichtersbende met een lijst telefoonnummers. Het NL-Alert systeem staat hier volledig buiten.
WEG ! (20-4-2020 om 19:20)
Alweer ? dat is dan al de 2e keer binnen onafzienbare tijd. Tja, de overheid toont zijn incompetentie weer, kunnen nog geen simpele app runnen laat staan een land. Weg met die lui !! En rap !
Cookie-instellingen beheren