Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Parkeerplaatsen Grevelingendam per direct gesloten

Toegevoegd: 21-04-2020, 18.46 uur
Parkeerplaatsen Grevelingendam per direct gesloten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

BRUINISSE - De parkeerplaatsen nabij de Grevelingendam worden per direct afgesloten. Dat heeft de gemeente Schouwen-Duiveland zojuist laten weten.


Volgens de gemeente troffen Handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland, Staatsbosbeheer en de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland vandaag bovengemiddeld veel dagrecreanten aan. Het ging voornamelijk om kitesurfers.

Omdat de geldende maatregel 1,5 meter afstand onvoldoende in acht werd genomen heeft de gemeente besloten de parkeerplaatsen af te sluiten tot nader orde. Handhavers hebben de aanwezige personen verzocht te vertrekken.

De gemeente roept op de coronamaatregelen in acht te nemen en groepsvorming te voorkomen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (24-4-2020 om 00:37)
Dit krijg je als domheid gepaard gaat met mensen die denken dat ze wat macht hebben. We laten ons véél te makkelijk veel vrijheden afnemen voor een beetje schijnveiligheid. Jammer.
mijn mening is strafbaar. (22-4-2020 om 18:40)
ik denk dit is gewoon een ambtelijke wraakneming omdat die kitesurfers dat miljoenen project hebben tegen gehouden. dat vinden de corrupte bestuurders natuurlijk niet leuk want die hadden gerekend op smeergeld van hun vrinden. daarom dus.
Mar (22-4-2020 om 14:48)
@Wat een grap misschien kun je jouw simpele redenering uitleggen aan degenen die hun partner of ouders verloren hebben.
Buurtpreventie Hoeksewaard (22-4-2020 om 12:11)
Staatsbosbeheer had ook hier 1/1/2 meter afstand borden kunnen plaatsen, ook toezicht had waarschuwend fegen de (jongelui)kiters kunnen optreden. Nu zijn andere watersporters/wandelaars (die wel de RIVD naleven) ook verstoken van dit gebied. Mvgr Jacob.
Fake (22-4-2020 om 10:23)
Is daar ook bewijs van want niemand geloofd dit nog
Ger (22-4-2020 om 09:26)
Te zot voor woorden! Surfers hebben over het algemeen een hele goede conditie en wat is druk? Angst voor?? Laat die mensen gewoon misschien wel druk maar op het water echt genoeg ruimte. En dan de reacties: heel veel mensen zijn besmet maar krijgen daar zeer zelden last van hoor en dit betreffen mensen die absoluut niet tot de risicogroep behoren. Geen overgewicht, geen wandelende medicijnfabrieken. Dus wat is het probleem? Angst ....een hele slechte raadgever.
Cookie-instellingen beheren