Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Schip vastgelopen op Westerschelde bij Terneuzen

Toegevoegd: 21-04-2020, 22.03 uur
Schip vastgelopen op Westerschelde bij Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Westerschelde is vanavond tussen het buurtschap Griete en Terneuzen een schip in problemen geraakt en vastgelopen.


Van de stranding werd rond 21.15 uur melding gemaakt bij de hulpdiensten maar de verwachting is dat het schip op eigen kracht weer los zal komen als het hoog water is. Het is nu eb, zo rond 03.05 uur vannacht is het weer vloed.

De onder Duitse vlag varende 'Bohemia' was onderweg vanuit Zwijndrecht naar Vlissingen toen het misging in het vaargebied Everdingen. Het 110 meter lange en bijna 12 meter brede schip ligt vast in de buurt van boei E-13. Het patrouillevaartuig RWS-78 van Rijkswaterstaat is ter plekke.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750