Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 253 km

Brandweer Axel heeft flinke klus aan buitenbrand

Toegevoegd: 21-04-2020, 22.19 uur
De brandweer van Axel heeft de brand geblust met meerdere stralen lage druk.
De brandweer van Axel heeft de brand geblust met meerdere stralen lage druk.
© Foto: Mayno van Hecke
Door: Roland de Jong

AXEL - De brandweer van Axel heeft dinsdagavond een flinke klus gehad aan een melding van een buitenbrand bij de Plattedijk in Axel.


Ter plekke stond een hoop groenafval in brand. Nadat rond 20.25 uur melding was gemaakt van de brand, rukte de brandweer van Axel zonder spoed uit om te blussen. Hiervoor werd gebruik gemaakt van enkele stralen lage druk.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (22-4-2020 om 18:51)
@ Het zuur wat een gezwam.
het zuur na hun zoet (22-4-2020 om 16:27)
verlakkerij, de brandweer heeft het zwaar doordat de regering ook die dienst kapot bezuinigd hebben. elders in het land moeten hele dorpen ontruimt omdat de brandweer het niet aankan wegens die zelfde bezuinigingen. net als in de zorg leunt rutte dan maar weer op duitsland die zijn hachje moet komen redden. we kunnen beter NL opdoeken en met angela verder gaan als duitsland altijd de wegbezuinigde te kort schietende diensten moet komen helpen. ondertussen hadden ze al die tijd dikke plintenklotsende miljarden winsten. dat geld is nu "weg" net als al die sociale verworvenheden zoals goede zorg en hulpdiensten die een normale maatschappij behoord te hebben.. stemmers bedankt hiervoor.
Mar (22-4-2020 om 14:39)
Wat heeft een natuurbrand zoals in Limburg met bezuinigingenn te maken. Het is tegenwoordig gewoonte te worden alles maar op bezuinigingen af te schuiven.
Bezuiniging is geen winst (22-4-2020 om 10:35)
Tja, lees in het nationaal nieuws dat elders diep in de nacht hele dorpen ontruimd worden omdat de geweldige regering ook op de brandweer belachelijke bezuinigingen heeft ingevoedrd waardoor potencieel hele dorpen kunnen afbranden. Net zoals op al die andere vlakken waar de bezuinigingen van VVD/CDA dramatische desastreuze effecten veroorzaken. Maar voorlopig zulen de wel weer terugkomen wegens de crisis veroorzaakt dooer alles kapot te bezuinigen zoals de zorg b.v. En een economie kan niet bestaan op eeuwige bezuinigingen en maar geld bij blijven drukken. In de geschiedenis heeft dit altijd tot het zelfde resultaat geleid.
Cookie-instellingen beheren