Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Grote brand schuur Hulsterloostraat Nieuw-Namen

Toegevoegd: 22-04-2020, 23.59 uur - Update: 23-04-2020, 03.02 uur
Foto 18 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monsieur Cannibale Samenleving (23-4-2020 om 13:55)
Natuurlijk kunnen de verzekeraars dan weer een hogere premie gaan vragen als ze gewoon alles blijven betalen want dan hebben ze hoge kosten. Het riekt altijd naar louche zaakjes bij geldzwendel- en woekeraars. Later kunnen ze het zogenaamd ineens niet meer betalen en dan gaan ook de schadeuitkeringen omlaag. Maar ja, de corona terrorhamsters willen nu eenmaal alles op en leeg en voor zichzelf dat er voor een ander niets meer over blijft, zoveel is nu wel duidelijk over de fijne NL kannibalistische hamster samenleving.
J v P (23-4-2020 om 09:35)
Ja door deze crisis zullen er ook wel veel meer branden ontstaan ook.. Vooral mensen die geldnood hebben of hun oude asbest kwijt willen is brand het beste en snelste manier om geld te vangen.. Zeg niet deze brand expres is gedaan maar er zullen er zat zijn die het wel doen.. Ik zelf verbaas mij al jaren om al die 'toevallige' branden en verzekeringen maar betalen
kweetniet? (23-4-2020 om 08:57)
Ik meen er is toch zeker wel een verband tussen economische tijden en het aantal branden, of vergis ik mij daarin ?
Cookie-instellingen beheren