Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 48 km

Vlissinger (26) met geladen pistool aangehouden

Toegevoegd: 23-04-2020, 15.15 uur
Vlissinger (26) met geladen pistool aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagavond een 26-jarige Vlissinger aangehouden nadat agenten een geladen pistool bij hem aantroffen.


De politie kreeg rond 23.00 uur een melding dat meerdere mensen aan de Adriaen Coortelaan te dicht bij elkaar stonden. Toen agenten poolshoogte kwamen nemen gedroeg één van de mannen zich zenuwachtig. Toen de man iets uit een auto pakte en weg probeerde te rennen, werd hij door de agenten vastgepakt. Ze troffen daarna een geladen pistool bij hem aan.

De 26-jarige man uit Vlissingen werd aangehouden en het pistool is in beslag genomen. De man werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is donderdag verhoord. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (23-4-2020 om 19:56)
Om wat voor reden loopt zo'n snotneus met een geladen pistool?? Een proces verbaal zal hij om lachen, stop hem maar in een werkkamp voor een jaartje zodat hij weer normaal wordt. Ergens zou het mooi geweest zijn dat zijn wapen was afgegaan en dat hij door zijn eigen knie schoot....helaas niet gebeurd.
TN'r (23-4-2020 om 17:13)
Nou wat zeg ik altijd over Vlissingen? Begint nu het euro muntje eindelijk te vallen ? Dit is nog maar het topje van de ijsberg hier.. Echt waar, zet hier maar 1000 extra agenten in en veel meer 100% controle's ! Die kosten daarvan zijn via boete's zo terug verdient! Bijzonder mooie actie van oom agent, meestal klaag ik altijd hier ( i rest my case ) maar nu een voorzichtig schouderklopje... Maarrrr zoals de politiek het zegt: We zijn er nog niet !
Cookie-instellingen beheren