Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man (23) uit Sluiskil heeft twee kilo hennep bij zich

Toegevoegd: 23-04-2020, 16.53 uur
Man (23) uit Sluiskil heeft twee kilo hennep bij zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RILLAND - Op de A58 is donderdagmiddag een 23-jarige man uit Sluiskil aangehouden die in het bezit bleek te zijn van ruim twee kilogram hennep.

Agenten zagen rond 12.15 uur bij Bergen op Zoom een auto over de A58 richting Vlissingen rijden. Op parkeerplaats Het Scheld in Rilland besloot de politie de bestuurder en zijn auto te controleren. De 23-jarige man uit Sluiskil trilde en was erg zenuwachtig. In de auto troffen de agenten uiteindelijk een grote tas met hennep aan. De man werd aangehouden en de hennep in beslag genomen.

De man is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiebureau gebracht. Daar bleek dat er ruim twee kilogram hennep in de zak zat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (24-4-2020 om 16:49)
Dit soort hoeveelheden is de basis van zware criminaliteit
peter (24-4-2020 om 06:57)
Om 12.15 smiddags een willekeurige burger van de snelweg afhalen en die blijkt 'toevallig' 2 kilogram te vervoeren. Wat een geluk hebben die agenten toch steeds. Kilos heroine bij het eerste het beste busje die ze smiddags proberen. Wietplantages tegen het lijf lopen tijdens een lockdown. Dan weer een willekeurige geparkeerde auto bij een supermarkt besluiten te controleren en kilos wiet in de kofferbak. Leuk dat je wat drugs van de straat haalt, maar als je je inlichtingendiensten en sleepwetcapaciteiten iets meer zou gebruiken waar het voor bedoeld was, dan zou je niet iedere keer aan hoeven komen dat 'diegene' wel bekend was, maar de capaciteit er niet voor was om het te voorkomen. Ik heb liever een terrorist dan drugs van de straat.
Flip (23-4-2020 om 17:01)
Ik gebruik het zelf niet, maar vind het alsnog erg vervelend voor de man. Het was dan misschien volgens de wet niet toegestaan maar toch vind ik het rot voor hem. Sterkte.