Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten (mot)regen. Morgen overal regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de dijk Polredijk Veere

Toegevoegd: 23-04-2020, 19.24 uur
Door: Tim Koster

VEERE - Een personenauto is vanmiddag door nog onbekende oorzaak van de Polredijk tussen Vrouwenpolder en Veere gereden.


Het ongeluk gebeurde rond 16.55 uur ter hoogte van jachthaven Oostwatering aan de zijde van de Kraaienestweg. In de auto zaten meerdere personen maar zij konden zelf uit het voertuig komen. Na het ongeval werd een ambulanceteam zonder spoed ter plekke gestuurd. Het ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon ter plaatse behandeld. Over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend.

De auto heeft flink wat schade opgelopen en is door een bergingsbedrijf getakeld. Over de oorzaak van het (voor zover bekend eenzijdige) ongeval is nog geen informatie beschikbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John Straaten (24-4-2020 om 15:35)
Als ik zo de foto's bekijk is het een auto van een jeugdige bestuurder? Zie namelijk andere achterlichten en een heel ander soort uitlaat dan standaard op die auto.... Misschien wilde de chauffeur zijn stuurman-kunsten testen op die dijk?
Marco (24-4-2020 om 07:58)
Tjonge jonge.......je mag daar 60, en dan nog van de weg raken??? Mits alles in orde was aan het voertuig is dit wel erg lomp. Typisch gevalletje telefoongebruik?
Hermen Mulder (23-4-2020 om 19:49)
Eind goed al goed op een 60 Km route. Nu hoop ik wel, dat het meerdere personen uit 1 gezinssituatie zijn, anders hebben ze ook nog recht op een Corona-boete.