Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten (mot)regen. Morgen overal regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij verkeersongeluk Vroonlandseweg Kapelle

Toegevoegd: 24-04-2020, 18.34 uur
Door: Tim Koster

KAPELLE - Bij een verkeersongeluk op de Vroonlandseweg in Kapelle is vrijdag aan het einde van de middag een vrouw gewond geraakt.


De bestuurster van een personenauto reed rond 17.00 uur met haar voertuig tegen een geparkeerde bestelbus aan. Het voertuig van de vrouw kwam hierdoor op zijn zijkant terecht. De ambulancedienst, een blusvoertuig van de brandweer en eenheden van de politie kwamen met spoed ter plekke. De brandweer heeft de vrouw uit haar voertuig gehaald. Zij is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om allebei de voertuigen weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yeseneartje (27-4-2020 om 16:48)
Middelburger.. er gebeurd overal wel wat . En dat dit allemaal net op dit dorp gebeurd.. over Middelburg ook al genoeg opgezet.. dooie in het centrum van de drugs.. kan ook allemaal gewoon dan? Deze weg waar dit gebeurd is is gewoon heel onoverzichtelijk! Dus oordeel niet als je er nooit komt
Middelburger (24-4-2020 om 22:45)
Wat gebeurt er toch veel in dit dorp Veel vreemde ongelukken en Drugs vondsten Het kan ook gewoon allemaal !!!