Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeluk Hoofdplaat is 49-jarige man

Toegevoegd: 24-04-2020, 19.44 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - De persoon die vanavond om het leven kwam bij een eenzijdig verkeersongeval in Hoofdplaat is een 49-jarige man uit Breskens. Zijn familie is geïnformeerd. Dat meldt de politie.


Het ongeluk gebeurde op de Kruisweg en werd rond 17.30 uur gemeld. De bestuurder van een personenauto botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom en kwam vervolgens op zijn kant in een sloot tot stilstand. Meerdere eenheden van de brandweer, twee ambulanceteams en diverse eenheden van de politie werden vervolgens met spoed ter plekke gestuurd. De komst van de eveneens opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.

De inspanningen van de hulpdiensten mochten niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. Familieleden van het slachtoffer zijn inmiddels op de hoogte gebracht van het noodlottige ongeval. De verkeerspolitie en de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De weg is voorlopig ter plaatse nog afgesloten.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (25-4-2020 om 20:33)
@katja ik wist al vrij snel dat je vader als eerste erbij was en waar hij naar toeging. Beetje vreemde reactie van je.
Katja de Poorter (25-4-2020 om 18:23)
Aan anoniem degene die hem gevonden heeft is mijn vader die aan de westlangeweg woont. Om half 5 was er iemand daar langs gereden en was er nog niks te zien. Mijn pa ging rond half 6 naar de buurman in de kruisweg en zag glas op de weg liggen. Reed door de gras kant om t te ontwijken en terug op de weg zag hij in zn buitenspiegel de auto liggen.
Alex (25-4-2020 om 16:46)
Triest dit. Ik heb het slachtoffer gekend . Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Marius Ryckaert (25-4-2020 om 16:24)
Heel veel sterkte aan de nabestaande in deze moeilijke periode en ik leef met jullie mee
anoniem (25-4-2020 om 09:23)
sterkte voor alle hulpverleners en speciaal heel veel sterkte voor de persoon die deze auto in de sloot heeft gevonden. Door de coronacrisis wordt de Kruisweg niet meer als sluiproute van/naar breskens gebruikt en daarom is het ongeval niet gelijk opgemerkt.
Cookie-instellingen beheren