Weerbericht:
Regen, later buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Brand in grote stapel openhaardhout Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 24-04-2020, 19.53 uur
De brand in Oud-Vossemeer.
De brand in Oud-Vossemeer.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Tim Koster

OUD-VOSSEMEER - De brandweer van Tholen is vrijdagmiddag uitgerukt voor een brand in een grote stapel openhaardhout in Oud-Vossemeer.


Aan de Leguitsedijk was rond 17.00 uur door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken in een grote stapel openhaardhout. Het hout lag opgeslagen onder een overkapping die tegen een schuur aan stond. De brandweer van Tholen kwam met een blusvoertuig ter plekke om de brand te blussen. Ook een waterwagen uit Sint-Annaland werd met spoed opgeroepen. De brandweer heeft de stapel hout uit elkaar gehaald en afgeblust.

Bij de brand kwam flink wat rook vrij. De rook trok over een achtergelegen akkerland. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren