Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schietincident Keurhove Middelburg

Toegevoegd: 24-04-2020, 22.06 uur - Update: 25-04-2020, 00.51 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Aan de Keurhove in Middelburg heeft vrijdagavond een schietincident plaatsgevonden. Volgens een woordvoerder van de politie is er niemand gewond geraakt.


Het incident gebeurde rond 21.30 uur. Meerdere eenheden van de politie gingen ter plekke. Op de openbare weg stond een beschadigde auto waarvan een ruit is vernield. De omgeving is door de politie afgezet met linten. Een kogelhuls die op straat lag is afgedekt met een oranje pylon.

De politie heeft laten weten dat er niemand gewond is geraakt bij het incident. De Forensische Opsporing (FO) is rond 22.40 uur ter plaatse gekomen voor onderzoek bij de auto. Over de aanleiding van de schietpartij is verder nog niks bekend gemaakt. Ook over de eventuele dader(s) heeft de politie nog niks naar buiten gebracht.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (25-4-2020 om 20:48)
@Mijn mening Minimaal een voorbarige conclusie.
Mijn mening (25-4-2020 om 14:17)
Die pakken ze wel, persoon zal wel een vingerafdrukje op het huisje achter gelaten hebben. Ik zeg poging moord met voorbedachte rade en 15 jaar celstraf.
Cookie-instellingen beheren