Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Mogelijk verband vechtpartij en beschoten auto

Toegevoegd: 25-04-2020, 09.41 uur
De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan.
De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Aan de schietpartij in de Keurhove in Middelburg is mogelijk een vechtpartij aan vooraf gegaan. De politie is op zoek naar getuigen.


Vrijdagavond om 21.30 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke schietpartij. Toen meerdere agenten op de locatie waren, troffen zij een huls aan. Hieruit blijkt dat er inderdaad geschoten is. Hierop werd de omgeving afgezet voor nader onderzoek. Niemand raakte bij het incident gewond, maar wel raakte een van de geparkeerde auto’s van een buurtbewoner beschadigd.

Eerder op de dag vond er in dezelfde straat een vechtpartij plaats. Op dit moment doet de politie onderzoek naar een mogelijk verband met de schietpartij. Meerdere getuigen hebben inmiddels een verklaring afgelegd, maar de politie is nog altijd op zoek naar meer informatie. Mensen kunnen dit doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (28-4-2020 om 00:45)
Ja kan maar een bord voor je kop hebben (zucht)
Henk Hopjes (26-4-2020 om 22:09)
@Lezer: er wonen alleen maar keurige mensen in Middelburg, een zéér keurige gemeente.
Lezer (26-4-2020 om 09:55)
@Middelburger Kijken of u nu ook commentaar heeft nu het in u eigen stadje is !
Cookie-instellingen beheren