Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Skatebaan Middelburg blijft voorlopig dicht

Toegevoegd: 25-04-2020, 18.57 uur
Skatebaan Middelburg blijft voorlopig dicht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De skatebaan aan de Grote Sternstraat in Middelburg blijft gesloten tot 20 mei. Dat is vandaag besloten.


Bij het gebruik van de baan kon geen 1,5 meter afstand in acht worden genomen, waarna voorzitter van de Veiligheidsregio Jan Lonink begin april heeft besloten de skatebaan af te sluiten tot 28 april.

Nu de landelijke maatregelen zijn verlengd en het afstandscriterium nog steeds geldig is, is het noodzakelijk de sluiting van de skatebaan te verlengen tot 20 mei.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren