Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen vooral later enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee jongens opgepakt na vechtpartij Terneuzen

Toegevoegd: 26-04-2020, 12.59 uur
Twee jongens opgepakt na vechtpartij Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagavond in Terneuzen twee jongens aangehouden voor verboden wapenbezit. Het duo was betrokken bij een vechtpartij.

De politie kreeg rond 19.15 uur een melding dat er een grote groep mensen aan het vechten was op de kruising van de Kerkhoflaan en de Azaleastraat. Agenten die op de melding reageerden, troffen inderdaad een groep mensen aan, maar ze waren niet met elkaar aan het vechten. Wel hadden ze ruzie met elkaar. Niemand wilde echter aangifte doen.

Eén van hen, een 18-jarige man uit Sluiskil, bleek in het bezit te zijn van een boksbeugel. Hij is aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit en meegenomen naar het bureau. De boksbeugel is in beslag genomen. Ook een 17-jarige jongen uit Terneuzen moest mee naar het bureau. Hij zou tijdens de ruzie een mes bij zich hebben gehad, maar had dat inmiddels weggegooid.

Agenten hebben naar het mes gezocht, maar het niet meer gevonden. Tegen de man uit Sluiskil is proces-verbaal opgemaakt. De twee jongens zijn later op de avond overgedragen aan een ouder van één van hen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750