Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte opgepakt voor schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 26-04-2020, 13.12 uur
De politie heeft vrijdagavond onderzoek verricht in de Keurhove.
De politie heeft vrijdagavond onderzoek verricht in de Keurhove.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen een 30-jarige Middelburger aangehouden als verdachte van een schietpartij vrijdagavond in Middelburg.


Die avond ontving de politie rond 21.30 uur een melding van een mogelijke schietpartij in de Keurhove. Toen meerdere agenten op de locatie waren, troffen zij een huls aan. Hieruit blijkt dat er inderdaad geschoten is en werd de omgeving afgezet voor nader onderzoek. Niemand raakte bij het incident gewond, maar wel raakte een van de geparkeerde auto’s van een buurtbewoner beschadigd.

Zondag heeft de politie de verdachte uit Middelburg aangehouden. Hij zit inmiddels op het politiebureau en de recherche gaat met hem in verhoor. Daarnaast wordt er nog onderzocht of een vechtpartij eerdere die avond aan de Keurhove verband heeft met het schietincident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren