Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen, in het (noord)oosten lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste man uit Kerkwerve weer terecht

Toegevoegd: 27-04-2020, 12.17 uur
Vermiste man uit Kerkwerve weer terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

KERKWERVE - De 71-jarige man die sinds gisteren werd vermist in de omgeving van Kerkwerve, is weer terecht. De man is in goede gezondheid aangetroffen.


Zondag werd rond 18.00 uur een bericht uitgestuurd via Burgernet over de vermissing van de man. De man, die alzheimer heeft, was rond 14.30 uur van huis gegaan en niet meer teruggekomen. Meerdere eenheden van de politie en ook een politiehelikopter werden ingezet voor een zoektocht naar de man. Ook burgers hielpen massaal mee met zoeken. Zondag zochten ruim 30 burgers naar de man in onder andere het bos en in de omgeving van Kerkwerve.

De familie heeft vanmorgen laten weten dat de man weer terecht is. De politie bevestigt dat de man in goede gezondheid is aangetroffen. Waar de man uiteindelijk is aangetroffen, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (27-4-2020 om 14:04)
gelukkig.