Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Man onder invloed veroorzaakt aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 27-04-2020, 17.02 uur
Man onder invloed veroorzaakt aanrijding Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Politieagenten hebben zondagavond rond 20.15 uur op de Schroeweg in Middelburg een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij wordt er van verdacht onder invloed van drugs een aanrijding te hebben veroorzaakt.


De agenten werden naar de kruising van de Schroeweg en de Torenweg gestuurd nadat daar een aanrijding had plaatsgevonden. De bestuurder van één van de voertuigen is vermoedelijk door rood gereden en op de kruising in botsing gekomen met een andere automobilist. De man uit Bergen op Zoom en zijn auto roken sterk naar wiet. Omdat de politiemensen zagen dat de man bloeddoorlopen ogen en kleine pupillen had, moest hij meewerken aan een speekseltest. De man weigerde dit.

De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar weigerde hij eveneens mee te werken aan een bloedonderzoek. Ook verklaarde hij geen drugs te hebben gebruikt. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (27-4-2020 om 19:36)
Kerel blijft toch van die rotzooi af je ziet hier weer de gevolgen je kunt wel ontkennen maar dit is duidelijk te zien dat je die rommel gebruikt heeft en dan door rood op de kruising van de weg wie gaat dat betalen kerel