Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto slaat over de kop A58 Kapelle

Toegevoegd: 27-04-2020, 17.36 uur
Door: Tim Koster

KAPELLE - De hulpdiensten zijn maandagmiddag uitgerukt voor de melding van een verkeersongeluk op de A58 bij Kapelle.


Het ongeluk op de snelweg gebeurde rond 16.25 uur. De ambulancedienst, politie en de brandweer van Kapelle en Kruiningen werden direct met spoed naar de ongevalslocatie gestuurd. Eenmaal ter plekke bleek dat er een auto over de kop geslagen was. Het voertuig is na het ongeluk naast de A58 tot stilstand gekomen. De twee inzittenden zijn ter plekke door het medische personeel nagekeken. Inzet van de brandweer bleek uiteindelijk niet meer nodig te zijn.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een berginsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen. Het verkeer op de snelweg ondervond geen hinder door het ongeluk.


Foto's



Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (28-4-2020 om 08:20)
en dat als je maar 100 mag ? Opvallend ook dat het weer in Kapelle is !
Wim (27-4-2020 om 19:29)
Gelukkig goed afgelopen wat de inzittende betreft, deze weg is goed berijdbaar misschien iets te hard gereden of onvoldoende op de weg gelet.
Cookie-instellingen beheren