Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Dronken automobilist rijdt van A58 bij Waarde

Toegevoegd: 28-04-2020, 09.03 uur
Dronken automobilist rijdt van A58 bij Waarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - Een 25-jarige automobilist uit Middelburg is vanochtend in beschonken toestand met zijn auto van de A58 bij Waarde gereden. Hij werd per ambulance afgevoerd.


De politie ontving rond 04.15 uur een melding van een eenzijdig verkeersongeval op de A58. Hierbij was de auto van de weg geraakt. Het voertuig had aanzienlijke schade opgelopen. De bestuurder had geen ernstige verwondingen, maar werd wel door het ambulancepersoon voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Bij de automobilist werd een blaastest afgenomen. Deze maakte duidelijk dat de bestuurder onder invloed van alcohol had gereden. In het ziekenhuis is daarom bloed bij de man afgenomen om te bepalen wat zijn alcoholpromillage was. De verdachte heeft te horen gekregen dat zijn rijbewijs is ingevorderd, zo meldt de politie. Wanneer dit mogelijk is zal van de man nog een verklaring worden opgenomen.

De auto is weggetakeld door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (28-4-2020 om 10:42)
prima--eigen auto in de vernieling gereden--hoop dat de verzekering de schade niet dekt. en dat rijbewijs? niet meer teruggeven
jacob (28-4-2020 om 09:43)
Gelukkig heeft deze aso rijder zichzelf in de problemen gebracht en gelukkig geen andere weggebruiker(s). Doe zijn rijbewijs maar in de versnipper machine en geef het nooit meer terug. En gelukkig krijgt hij niets terug van de verzekering. Maar wel alle onkosten aan hem verhalen.