Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist maar geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Man rijdt met drugs op door Middelburg

Toegevoegd: 28-04-2020, 10.18 uur
Man rijdt met drugs op door Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 23-jarige Middelburger is maandagavond aangehouden nadat hij onder invloed van drugs had deelgenomen aan het verkeer. Bij hem werd ook drugs aangetroffen.


Agenten zagen rond 22.30 uur een auto al slingerend over de Schroeweg in Middelburg rijden. Ze besloten de bestuurder te controleren en al snel werd duidelijk dat de man onder invloed was. De Middelburger verklaarde harddrugs te hebben gebruikt. Er werd een speekseltest afgenomen en deze gaf aan dat de man positief testte op het gebruik van amfetamine.

De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier werd door een arts bloed bij de man afgenomen om zo te bepalen hoeveel drugs hij precies had gebruikt. In de auto van de Middelburger troffen de agenten diverse zakjes met vermoedelijk verdovende middelen aan. Deze zakjes zijn in beslag genomen. Deze vondst zal, naast het rijden onder invloed, meegenomen worden in het onderzoek tegen de verdachte, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren