Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

VRZ verwacht morgen duidelijkheid regels

Toegevoegd: 28-04-2020, 16.28 uur
VRZ verwacht morgen duidelijkheid regels
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) verwacht woensdagavond bekend te maken welke nieuwe coronaregels er precies gaan gelden voor het toerisme in Zeeland.


Vrijdag maakte de VRZ bekend de huidige maatregelen gefaseerd te willen afbouwen en de deur voor het toerisme op een kier te willen zetten. Momenteel wordt nog altijd gewerkt aan de precieze uitwerking hiervan.

De Veiligheidsregio, die benadrukt met een terughoudende openstelling van het toerisme de landelijke lijn te volgen, verwacht morgen aan het begin van de avond de nieuwe regels naar buiten te kunnen brengen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wietse (29-4-2020 om 15:25)
Ik vind het belachelijk dat er straks 48.000 toeristen naar hier mogen komen en m'n oma opgesloten zit... Waarom praat daar niemand over?
lia kroon schoonooghe (29-4-2020 om 10:46)
dat wordt tijd voor duidelijk heid dan weet je ten minste waar je aan toe ben
Wietse (28-4-2020 om 23:41)
Laat de toeristen maar komen! En m'n oma opgesloten zitten ;)
Cookie-instellingen beheren