Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man drinkt vijf keer te veel, rijbewijs ingenomen

Toegevoegd: 28-04-2020, 16.37 uur
Man drinkt vijf keer te veel, rijbewijs ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Het politieteam Oosterscheldebekken heeft vandaag iemand betrapt die maar liefst ruim vijf keer te veel alcohol had gedronken om nog te mogen deelnemen aan het verkeer.

Na een blaastest op straat werd een ademenalyse bij de man afgenomen. Bij de ademanalyse blies de betrapte weggebruiker een waarde van 1.120 Ug/l terwijl de limiet op 220 Ug/l ligt (beginnend bestuurders uitgezonderd).

De politie laat weten dat de zaak wordt ingestuurd naar het Openbaar Ministerie (OM). De officier van justitie zal de strafmaat bepalen. In de tussentijd moet de man het in ieder geval zonder rijbewijs doen want dit werd direct door de agenten ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de mus (29-4-2020 om 17:43)
Alcoholisme is een ziekte die (wel moeilijk ) te behandelen is . Als je het prettiger vind om zo door te leven dan is dat oké . Maar tot die tijd dat je in gaat zien dat een leven zonder alcohol fijner is zou je je rij bewijs moeten inleveren want je blijft dit doen . En voor de maatschappij stop met reclame maken dat het zo leuk is met vrienden en gezelliger met alcohol . Buiten de verkeersdoden vallen er heel veel gewonden die te veel hebben gedronken .
lia kroon schoonooghe (29-4-2020 om 10:51)
alcohol cursus laten volgen en levenlange rij onzegging en 1 jaar torentijd 1000euro boete geven
Wim (29-4-2020 om 07:11)
Vijf keer te veel drank in je lichaam hoe krijg je zoveel in je lichaam ik vermoed hier door dat je verslaafd ben aan drank man wat ben je ongelukkig om zo je eigen in verkeer te begeven,hoeveel ellende kan je zo bij een ander toe brengen omdat je bezopen achter stuur zit je voelt geen enkel verantwoording voor een ander stopt hiermee en laat je eigen behandelen om hier van af te komen
Goesenaar (28-4-2020 om 18:09)
Beter ook de auto naar de shredder. Zielige man, in en in triest.