Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Akoestische wegmarkering op Deltaweg N256

Toegevoegd: 28-04-2020, 16.53 uur
Akoestische wegmarkering op Deltaweg N256
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Komende maand wordt de Deltaweg (N256) tussen Goes en Colijnsplaat voorzien van zogeheten akoestische wegmarkering. Hiermee moet de veiligheid worden vergroot.


“Wanneer automobilisten over zo’n akoestische lijn rijden, maakt dat geluid. Op die manier worden bestuurders gewaarschuwd wanneer zij, bijvoorbeeld door afleiding, richting de berm of naar de andere weghelft rijden. Het aanbrengen van deze wegmarkering is een van de maatregelen die we de komende tijd gaan nemen om de verkeersveiligheid en de doorstroming op de Deltaweg te verbeteren”, zo legt de provincie Zeeland uit.

De werkzaamheden worden uitgevoerd van 11 tot en met 15 mei. Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan van de N256 vanuit Colijnsplaat richting Goes gefaseerd afgesloten tussen 20.00 uur en 06.00 uur. De hoofdrijbaan richting Colijnsplaat blijft open. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de parallelweg en omliggende wegen. De omleidingen worden met gele borden aangegeven en zijn online te raadplegen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (29-4-2020 om 18:08)
Nee lijntrekker, het heeeft niets met de overheid te makken maar alles met de bestuurders die op een rechte weg kennelijk uit de koers raken.
Theo Vogelaars (29-4-2020 om 17:02)
Ik denk niet dat die geluidsoverlast samen gaat met het natuurgebied de schenge en de broedende vogels e.d.
Lijntrekkers (29-4-2020 om 15:00)
dus dit is weer alles wat ze aan die dodenweg willen doen ? het lijkt steeds meer of overheden alle respect voor mensenlevens verloren hebben en alleen nog hun geldgod aanbidden.
lia kroon schoonooghe (29-4-2020 om 10:48)
dat hebben wij op de weg liggen in axel het werkt goed
AntiGSM (29-4-2020 om 09:32)
Je kan ze beter gewoon van de weg af laten rijden dan leren ze misschien af om met de telefoon te spelen achter het stuur (als ze dan niemand anders mee nemen!). Beter investeren in technische oplossingen zodat die ondingen niet werken bij iemand die een voertuig bestuurd. Of enorm handhaven en rijbewijzen afpakken. We moeten echt van deze onzin af, het is te gek voor woorden hoeveel auto's er door "onbekende oorzaak" naast de weg belanden!
Dan Kersten (29-4-2020 om 09:25)
Jammer van het geld voor dit lapmiddel. Alle ongelukken gebeuren door niet oplettende bestuurders. Als je gaat inhalen over 2 doorgetrokken strepen, net als die domme Duitser....dat is nooit te voorkomen. En zo zijn er vele voorbeelden. Zoals ook het achterop een auto rijden, omdat je iets anders zit te doen! Maak van het kruispunt met de afslag naar Wolphaartsdijk/Wilhelminadorp een rotonde. waar wel veel draafvlak voor is. Meer controle door de Politie ( helaas door de jarenlange bezuinigingen nauwelijks nog haalbaar!) en flitspalen etc. zou ook gewenst zijn. Je maakt de gekste dingen mee in en om de Sluis. Gemeente, Rijkswaterstaat en Provincie zijn hiervan ook op de hoogte.... D. Kersten, Bewoner 1e Deltaweg (op de Sluis)
Cookie-instellingen beheren