Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Ruim drie keer te veel alcohol en zonder rijbewijs

Toegevoegd: 28-04-2020, 21.35 uur
Ruim drie keer te veel alcohol en zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

’S-GRAVENPOLDER - De verkeerspolitie heeft dinsdagavond bij ’s-Gravenpolder een jongeman van de weg gehaald die ruim 3 keer te veel alcohol had gedronken en niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.


De agenten waren bezig met een surveillanceronde toen zij uit de richting van Goes een auto zagen komen die behoorlijk hard een T-splitsing opreed. “Tevens zagen wij dat de bestuurder van deze personenauto geen gordel droeg”, zo vertelt de politie op Instagram. De bestuurder werd aan de kant gezet en onderworpen aan een controle.
 
Bij het aanspreken van de automobilist roken de agenten al direct een sterke alcohollucht. De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Op het politiebureau blies de automobilist vervolgens een waarde van 295 Ug/l terwijl voor hem als beginnend bestuurder 88 U/gl de limiet is.

De jongeman mocht met drie bekeuringen op zak weer naar huis. Via de officier van justitie zal hij te horen krijgen welke straf hem te wachten staat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lia kroon (29-4-2020 om 09:25)
levenslang rijontzeging en rijbewijs in de versnipperaar gooien
Wim (29-4-2020 om 07:00)
Wat ben je dan gewoon stom om met zoveel drank in je lichaam auto te rijden niet alleen voor je zelf maar ook voor andere auto bestuurders met zoveel drank weet je toch niet meer wat je doet,ik geloof niet dat deze keer de eerste keer is dat je dronken ben,en als dat zo ie dan je rijbewijs inleveren voor een lange periode jonge man denkt toch aan je toekomst wat je hier weer verbruit.
Cookie-instellingen beheren