Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Ruim drie keer te veel alcohol en zonder rijbewijs

Toegevoegd: 28-04-2020, 21.35 uur
Ruim drie keer te veel alcohol en zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

’S-GRAVENPOLDER - De verkeerspolitie heeft dinsdagavond bij ’s-Gravenpolder een jongeman van de weg gehaald die ruim 3 keer te veel alcohol had gedronken en niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.


De agenten waren bezig met een surveillanceronde toen zij uit de richting van Goes een auto zagen komen die behoorlijk hard een T-splitsing opreed. “Tevens zagen wij dat de bestuurder van deze personenauto geen gordel droeg”, zo vertelt de politie op Instagram. De bestuurder werd aan de kant gezet en onderworpen aan een controle.
 
Bij het aanspreken van de automobilist roken de agenten al direct een sterke alcohollucht. De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Op het politiebureau blies de automobilist vervolgens een waarde van 295 Ug/l terwijl voor hem als beginnend bestuurder 88 U/gl de limiet is.

De jongeman mocht met drie bekeuringen op zak weer naar huis. Via de officier van justitie zal hij te horen krijgen welke straf hem te wachten staat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (30-4-2020 om 14:17)
Mar wanneer jij door zo een idioot aan gereden word dan praat je wel anders als je nog kunt praten dan .zo iemand is een potentiele moordenaar ,ondanks het geluk dat hij gehad heeft dat er geen slachtoffers gevallen zijn .
William Martins (30-4-2020 om 09:52)
Auto rijden zonder rijbewijs. Ladderzat... Stel je rijdt een kind aan..? Waarom? Jawhol, jawhol, ich liebe alcohol... Maar niet is het grote boosdoener.
Mar (29-4-2020 om 18:02)
@Publieke rechter Poging tot moord ?? Het wordt hoog tijd voor een juridische bijles ofwel schoenmaker blijf bij je etc...
P (29-4-2020 om 17:18)
Volgens mij staat er dat hij "niet in het bezit is van een geldig rijbewijs", dus moeilijk afpakken lijkt mij.
de Publieks Rechter (29-4-2020 om 12:29)
Direct zwaar bestraffen ( poging tot moord ) want dat heeft hij gedaan . Ga direct naar de gevangenis !!! Laten we hopen dat de Rechter nu eens heel zwaar straft .
lia kroon schoonooghe (29-4-2020 om 10:44)
ik hoop dat god hem straft